Professionele beleggers

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor professionele beleggers.

Particuliere beleggers wordt afgeraden gebruik te maken van of zich te baseren op de hier verstrekte informatie.

Wij raden u aan onze 'Algemene voorwaarden' te lezen voor u onze website bezoekt.

Selecteer een optie aan de rechterkant om te bevestigen dat u een professionele belegger bent en wenst door te gaan.

M&G Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheid is belangrijk voor ons. We willen u een website bieden die volledig en beschikbaar is voor iedere gebruikersgroep. Ontdek hier hoe wij dit bereiken, welke faciliteiten zijn ingebouwd voor de verschillende groepen en hoe u die kunt gebruiken.

Een nieuwe website

Onlangs is onze nieuwe website gelanceerd. Voor alle gebruikers is de toegankelijkheid verbeterd. Hoewel het grootste deel van het werk is gedaan, zijn er nog onderdelen die op basis van de feedback van gebruikers verder verbeterd moeten worden. Deze onderdelen bieden mogelijk nog niet de vereiste toegankelijkheid, maar dat zal in de nabije toekomst veranderen.

Standaard

Al onze content voldoet minimaal aan niveau A van de Web Content Accessibility Guidelines 2.0 en waar mogelijk aan Level AA.

Niet-W3C formaten (zoals PDF) of multimedia zullen alleen worden gebruikt als ze voor de betreffende content het meest geschikt zijn.

Waar niet-conforme content wordt verstrekt, zal al het mogelijke worden gedaan om de bezoeker gelijkwaardige toegankelijke alternatieven te bieden.

Tekstgrootte wijzigen

Wij ondersteunen de meest recente versies van de volgende browsers: Firefox, Internet Explorer (8 en later), Chrome en Safari. Deze browsers hebben ingebouwde toegankelijkheidstools, inclusief zoom en tekstgrootte wijzigen.

Om in uw browser de tekstgrootte te wijzigen of de paginagrootte aan te passen volgt u de volgende instructies:

  • PC/Internet Explorer 8: selecteer in de menubalk onder het zoekveld Pagina en klik op Tekstgrootte
  • PC/andere browsers pagina inzoomen: Houd de CTRL-toets ingedrukt en druk op + Houd de CTRL-toets ingedrukt en druk op -
  • Mac/alle browsers Pagina inzoomen: Houd de Command-toets ingedrukt en druk op + Pagina uitzoomen: Houd de Command-toets ingedrukt en druk op -

De website aanpassen aan uw behoeften

Om de website van M&G gebruiksvriendelijker te maken, kunt u de volgende weergaveinstellingen wijzigen:

  • Tekstgrootte
  • Kleur en contrast
  • Schermvergroting
  • Stijlsheets

Feedback

Wij zullen de toegankelijkheidsfuncties op basis van feedback van gebruikers blijven verbeteren en uitbreiden. Laat het ons weten als u problemen bent tegengekomen of welke functies u als heel nuttig hebt ervaren. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: mg.website@mandg.comUitsluitend voor Beleggingsprofessionals. Niet bestemd voor verdere verspreiding. Anderen kunnen zich niet verlaten op de hier verstrekte informatie. De inhoud moet daarom op verantwoorde wijze worden gedeeld met andere professionele beleggers. De waarde van beleggingen kan fluctueren, wat zowel koersdaling als koersstijging tot gevolg kan hebben, zodat u misschien niet het oorspronkelijke bedrag terugkrijgt dat u heb geïnvesteerd.