Professionele beleggers

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor professionele beleggers.

Particuliere beleggers wordt afgeraden gebruik te maken van of zich te baseren op de hier verstrekte informatie.

Wij raden u aan onze 'Algemene voorwaarden' te lezen voor u onze website bezoekt.

Selecteer een optie aan de rechterkant om te bevestigen dat u een professionele belegger bent en wenst door te gaan.

Converteerbare obligaties

Wij streven ernaar de voor risico gecorrigeerde rendementen die de markt voor converteerbare obligaties biedt te optimaliseren.

Fondsen per beleggingsklasse

Ons aanbod omvat fondsen die beleggen in aandelen, vastrentende waarden, converteerbare obligaties en multi-asset fondsen, zodat u de beste oplossing voor uw cliënten kunt vinden.

Beschikbare fondsen

Ons team tracht de bijzondere eigenschappen van converteerbare obligaties uit te buiten door te participeren in aandelenkoersstijgingen, maar met behoud van een zekere mate van obligatieachtige bescherming tegen koersdalingen. Wij bieden at-the-money converteerbare obligaties die beleggers het beste risico-/rendementsprofiel opleveren dat in de betreffende activacategorie beschikbaar is. Ons fonds voor converteerbare obligaties is beschikbaar in een grote verscheidenheid aan aandelencategorieën voor beleggers in vele valuta's.

De waarde van beleggingen kan fluctueren, waardoor fondskoersen zowel kunnen stijgen als dalen en u mogelijk het oorspronkelijk door u belegde bedrag niet terugkrijgt.

M&G Converteerbare Obligatiefondsen

M&G (Lux) Global Convertibles Fund

Meer informatie nodig?



Uitsluitend voor Beleggingsprofessionals. Niet bestemd voor verdere verspreiding. Anderen kunnen zich niet verlaten op de hier verstrekte informatie. De inhoud moet daarom op verantwoorde wijze worden gedeeld met andere professionele beleggers. De waarde van beleggingen kan fluctueren, wat zowel koersdaling als koersstijging tot gevolg kan hebben, zodat u misschien niet het oorspronkelijke bedrag terugkrijgt dat u heb geïnvesteerd.