Professionele beleggers

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor professionele beleggers.

Particuliere beleggers wordt afgeraden gebruik te maken van of zich te baseren op de hier verstrekte informatie.

Wij raden u aan onze 'Algemene voorwaarden' te lezen voor u onze website bezoekt.

Selecteer een optie aan de rechterkant om te bevestigen dat u een professionele belegger bent en wenst door te gaan.

Hulp bij het beleggen

M&G heeft materiaal ontwikkeld om kennis en begrip bij beleggers en beleggersprofessionals te vergroten. Deze rubriek helpt u om uw onderneming te laten groeien en geeft beleggersinformatie waaraan u iets hebt tijdens gesprekken met uw cliënten.

De waarde van beleggingen kan fluctueren, waardoor fondskoersen zowel kunnen stijgen als dalen en u mogelijk het oorspronkelijk door u belegde bedrag niet terugkrijgt.

Informatiemateriaal voor particuliere beleggers

Ons informatiemateriaal voor particuliere beleggers is bedoeld om hen inzicht te geven in beleggen en bevat onder meer interessante artikelen over 'behavioural finance' en de risico's waarmee beleggen gepaard gaat.

Naar informatiemateriaal voor particuliere beleggers

Educatief informatiemateriaal

M&G vindt het belangrijk om interessant informatiemateriaal voor cliënten te ontwikkelen en kennis en begrip bij profesionnele beleggers te vergroten.

Documentatie en downloads

Zie de fondsdocumentatie in onze online bibliotheek, met factsheets, maandelijkse fondsbeoordelingen en Essentiële Beleggersinformatie (EBi)

Fondsdocumentatie

Meer informatie nodig?Uitsluitend voor Beleggingsprofessionals. Niet bestemd voor verdere verspreiding. Anderen kunnen zich niet verlaten op de hier verstrekte informatie. De inhoud moet daarom op verantwoorde wijze worden gedeeld met andere professionele beleggers. De waarde van beleggingen kan fluctueren, wat zowel koersdaling als koersstijging tot gevolg kan hebben, zodat u misschien niet het oorspronkelijke bedrag terugkrijgt dat u heb geïnvesteerd.