Professionele beleggers

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor professionele beleggers.

Particuliere beleggers wordt afgeraden gebruik te maken van of zich te baseren op de hier verstrekte informatie.

Wij raden u aan onze 'Algemene voorwaarden' te lezen voor u onze website bezoekt.

Selecteer een optie aan de rechterkant om te bevestigen dat u een professionele belegger bent en wenst door te gaan.

Informatiemateriaal voor particuliere beleggers

Houd controle over uw financiële planning en neem weloverwogen beslissingen over uw beleggingen.

De waarde van beleggingen kan fluctueren, waardoor fondskoersen zowel kunnen stijgen als dalen en u mogelijk het oorspronkelijk door u belegde bedrag niet terugkrijgt.

Zeven gulden beleggingsregels

Zeven gulden beleggingsregels om vast te stellen welk profiel het best bij een belegger past.

Lees meer

Financiële gedragstheorie

Beleggers worden wel eens hun eigen ergste vijanden genoemd, en deze uitspraak komt dichter bij de waarheid dan we wellicht beseffen. Dave Fishwick, hoofd Macro and Equities Investment, en fondsbeheerder Eric Lonergan, beiden van M&G's team voor Multi-assetfondsen, geven uitleg over Behavioural Finance.

Lees meer

Vergelijking van beleggingscategorieën

In deze onvoorspelbare tijden is het kiezen van de juiste beleggingscategorie om een redelijk rendement te garanderen, waarschijnlijk de belangrijkste beslissing die een belegger moet nemen.

Lees meer

Inzicht in beleggingsrisico's

Inzicht hebben in de risico's vormt een belangrijk onderdeel van het beleggingsproces. Lees hier meer over vier principes die u helpen de risico's te beheersen.

Lees meer

Toelichting bij de Essentiële Beleggersinformatie (EBi)

Met de inwerkingtreding van een nieuwe EU-richtlijn zijn beleggingsmaatschappijen sinds 1 juli 2012 verplicht Essentiële Beleggersinformatie (EBi) te verstrekken. Meer over de belangrijkste aspecten van de onder de ICBE IV-richtlijn verplicht gestelde EBi.

Lees meer

Onafhankelijke kredietbeoordelaars waar M&G gebruik van maakt

M&G maakt gebruik van een groot aantal onafhankelijke kredietbeoordelaars om onze beleggers inzicht te geven in de relatieve performance van de verschillende fondsen en fondsbeheerders.

Lees meerUitsluitend voor Beleggingsprofessionals. Niet bestemd voor verdere verspreiding. Anderen kunnen zich niet verlaten op de hier verstrekte informatie. De inhoud moet daarom op verantwoorde wijze worden gedeeld met andere professionele beleggers. De waarde van beleggingen kan fluctueren, wat zowel koersdaling als koersstijging tot gevolg kan hebben, zodat u misschien niet het oorspronkelijke bedrag terugkrijgt dat u heb geïnvesteerd.