Toen we in 1931 begonnen…

wilden we op een nieuwe manier beleggen. We wilden iedereen de kans geven om te profiteren van economische groei. Daarom richtte M&G het eerste Britse unit-trust fonds op: een eenvoudig, transparant product voor alle beleggers met een lange beleggingshorizon.

Meer dan 85 jaar later…

zijn we dankzij deze lange-termijnaanpak uitgegroeid tot een van de grootste actieve beleggingsbeheerders in Groot-Brittannië en Europa. Onze cliënten hebben meer dan 309,2 miljard euro (per 30.06.19) belegd in ons uitgebreide aanbod van fondsen in alle belangrijke beleggingsklassen.

1

Actief fondsmanagement

Bij M&G geloven we in actief beheer als basis voor resultaten op de lange termijn. Daarom volgen we de markt niet zonder meer, maar zijn we voortdurend alert op nieuwe trends en nieuwe beleggingskansen.

2

Origineel denken

Als je anderen volgt, kan je niet de eerste zijn. Daarom maken onze managers hun eigen analyses met behulp van de unieke inzichten van onze eigen researchers.

3

Onze eigen route

Onze talentvolle managers volgen hun eigen overtuiging, en niet die van de meerderheid. Als iedereen dezelfde weg inslaat, hoeft dat niet altijd de juiste keus te zijn. Onze experts stippelen hun eigen route uit.

4

Op koers blijven

Wanneer we overtuigd zijn van het potentieel van een onderneming op de lange termijn, laten we ons niet naar een zijweg sturen door negatieve marktgeluiden op de korte termijn.

5

Een constante aanpak

Ook in de beleggingswereld zijn er voorbijgaande modegrillen, maar wij laten ons niet afleiden van onze doelen voor de lange termijn. Onze beleggingsprincipes blijven altijd dezelfde.